Skip to content

Kort om Kristian Westfall

Westfall Kommunikation ejes og drives af Kristian Westfall.

Han er specialist i finde og udfolde organisationers strategiske fortællinger samt at parre organisationer og medier til begges fordel. Ofte bevæger kunderne sig i krydsfeltet mellem organisation, politik og offentlighed.

Netværk er Kristians styrke sammen med en bred erfaring fra vidt forskellige professionelle konstellationer. De senere år har han blandt andet sidde i Advisory Board på CBS-uddannelsen ‘Politisk Kommunikation og Ledelse’, i bestyrelsen Kommunikationsforeningen K1 og undervist Kulturministeriet i kildekritik og informationssøgning.

Desuden er han ekstern censor på Københavns Erhvervakademi i ‘Sociale medier’ og ‘Digital markedsføring’, og han har gæsteforelæst på Københavns Universitet på Virksomhedsretorik og Formidling.

Han underviser løbende i Sociale medier på KEA i Hellerup.

Westfall Kommunikation arbejder ofte på tværs af mange fagligheder og har en række faste samarbejdspartnere, som jævnligt inddrages i løsninger af større eller komplekse kommunikationsopgaver. Herunder især Fortius Kommunikation og Slotsholm Aps.

Kristian Westfall har en fortid som politisk aktiv, og forstår derfor både rådgiverrollen og politikersiden af det politiske liv. I en kommunikationssammenhæng er dette vigtige styrker, som han ofte har benyttet sig af.

Den største force efter selv at have været folketingskandidat, er nok den ydmyghed der følger med. Ingenting er nemlig ‘bare lige’, når man står i frontlinjen med ambitionen om at komme fornuftigt af med sine budskaber i en verden af kommunikationsstøj.

Han er uddannet Cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS i 2011

Kontakt Kristian på tlf: 29884943 / kristian@westfallkom.dk

Twitter ♦ LinkedIn

Westfall Kommunikation er stiftet januar 2018.