Kurser hos Westfall Kommunikation

Man kan altid blive bedre, mere inspireret og lære nye og effektive metoder at kommunikere på. Og det er det vi går efter på et kursus hos Westfall Kommunikation.

Vi afholder løbende kurser, der relaterer til en række områder inden for kommunikation, branding, PR, reklame, sociale medier og public affairs.

Oftest har vores kunder konkrete ønsker til et kursus.

Det kan for eksempel være at styrke den interne kommunikation, blive bedre til at skrive tekster til nettet (såkaldte SEO-tekster), at skabe en ensretning i måden man som organisation ‘brander’ sig på.

Målgrupperne for kurserne er dig, der for eksempel arbejder som med kampagner, er kommunikationskonsulent i en interesseorganisation eller er selvstændig i egen virksomhed med behov for at kommunikere stærkt og klart.

Det kan dog sagtens være en hel afdeling eller et helt firma, der kommer på skolebænken til et kursus hos os. For eksempel hvis alle, der er inde over sagsakter eller dokumenter, skal finde en fælles retning for kommunikationen.

Der er som udgangspunkt ingen krav om teoretiske eller strategiske evner op til de fleste kurser, men praktisk erfaring som reference er altid en fordel.

Sådan foregår kurserne

Det er altafgørende, at kurser hos Westfall Kommunikation sætter varige aftryk hos den enkelte og i organisationen. Derfor er kurserne nærmest altid en blanding af oplæg, øvelser, gruppearbejde, individuel sparring og diskussioner i plenum.

Egentlige workshops, hvor man er rykket på konkrete platforme, fx LinkedIn eller Facebook, umiddelbart efter kurset, er der også ofte bud efter, hvilket vi selvfølgelig gerne leverer.

Til alle kurser skal der som udgangspunkt altid medbringes PC og smartphone. Der indgår desuden fuld forplejning under alle kurser. (Dog ikke webinarer ;-))

Kurser hos Westfall Kommunikation bygger på erfaring

Der er ting, tiltag, kampagner, greb og kommunikationsteorier, der virker rigtig godt i den kommunikative virkelighed vi agerer i i 2021, og så er der rigtig mange der ikke gør.

Kurser hos Westfall Kommunikation bygger på både succeshistorier og kommunikationskiks.

Men som Nelson Mandela (vistnok) sagde: ‘We loose, or we learn”.

Inspiration er i fokus

De fleste af os er grundlæggende gode til at kommunikere, og ofte er det småjusteringer og ikke mindst inspiration, der skal til for at skabe ny og bedre kommunikation.

Det er en bunden opgave for os, at du og dine medkursister går fra et forløb med Westfall Kommunikation – ikke kun klogere og dygtigere – men i lige så høj grad mere inspirerede.

Ofte inddrages således anderledes eller skæve ‘takes’ på at løse kommunikative udfordringer.

Kontakt os for yderligere info, og læg opkvalificering af dig selv eller dine medarbejdere i hænderne på Westfall Kommunikation. Ring i dag på 2988 4943.

 • Kursus for iværksættere i branding
  Et kursus for iværksættere er til dig, der har den gode idé, og måske er du allerede godt i gang med at få den ud til verden. Du mangler dog at verden opdager den, tager den til sig, skriver om den og hungrer efter at investere i den. Med andre ord har du hårdt brug…

  Læs mere

 • Kursus for skoleledere i branding
  Som skoleleder er det en bunden opgave, at ‘brande’ sin skole. Men tiden er knap, og du skal have mest mulig ud af de timer, som du lægger i at fortælle om din skole som uddannelsesinstitution og ikke mindst arbejdsplads. At sætte sin skole på medie-landkortet handler nemlig i lige så høj grad om at…

  Læs mere

 • Kursus for at få lederteamet godt i gang med LinkedIn
  Som leder i 2023 er det en del af jobbet også at kommunikere om den organisation, man er en del af. Det er med andre ord en bunden opgave, at ‘brande’ sin arbejdsplads fra sin priviligerede position. Men tiden er knap for alle, og du skal have mest mulig ud af de timer, som du…

  Læs mere

 • Kursus i PR, omtale og indflydelse for den lille organisation
  Dette kursus for i PR, omtale og indflydelse er for dig der sidder med kommunikation for en lille organisation eller SMV. Muligvis er du allerede godt i gang med at få kommunikeret på hjemmeside og sociale medier, men mangler gennemslagskraft. Heldigvis er der en række konkrete arbejdsmetoder og strategier til at løfte sin og organisationens…

  Læs mere

 • Kursus i kildekritik og informationssøgning
  Hvis du arbejder med data og informationer i din hverdag, er det altafgørende at være skarp på kildekritik, og så er et kursus i kildekritik for dig og dine kollegaer. For der konstant undersøgelser og nyhedshistorier, der sætter dagsordenen og kræver din kritiske opmærksomhed. På et kursus i kildekritik og informationssøgning hos Westfall Kommunikation kan…

  Læs mere