Kurser hos Westfall Kommunikation

Man kan altid blive bedre, mere inspireret og lære nye og effektive metoder – ikke mindst på et kursus hos Westfall Kommunikation. Vi afholder nemlig løbende kurser, der relaterer til en række områder inden for kommunikation, branding, PR, reklame, sociale medier og public affairs.

Oftest har vores kunder konkrete ønsker til et kursus. Det kan for eksempel være at blive bedre til at skrive tekster til nettet (såkaldte SEO-tekster) eller at skabe en ensretning i måden man som organisation ‘brander’ sig på.

Målgruppen for kurserne er dig, der arbejder for eksempel som journalist eller med kampagner, er kommunikationskonsulent i en kommunikationsafdeling eller er selvstændig i egen virksomhed med behov for at kommunikere stærkt og klart.

Der er ingen krav om teoretiske eller strategiske evner op til de fleste kurser, men praktisk erfaring som reference er altid en fordel.

Sådan foregår kurserne

Det er altafgørende, at kurser fra Westfall Kommunikation sætter varige aftryk hos den enkelte og i organisationen. Derfor er kurserne nærmest altid en blanding af oplæg, øvelser, gruppearbejde, individuel sparring og diskussioner i plenum.

Egentlige workshops, hvor man er rykket på konkrete platforme, fx LinkedIn eller Facebook, umiddelbart efter kurset, er der også ofte bud efter, hvilket vi selvfølgelig gerne leverer.

Til alle kurser skal der som udgangspunkt altid medbringes PC og smartphone.

Kontakt Westfall Kommunikation for yderligere info, og læg opkvalificering af dig selv eller dine medarbejdere i hænderne på Westfall Kommunikation. Ring i dag på 2988 4943.