Skip to content

Kurser hos Westfall Kommunikation

Man kan altid blive bedre, mere inspireret og lære nye og effektive metoder at kommunikere på. Og det er det vi går efter på et kursus hos Westfall Kommunikation.

Vi afholder løbende kurser, der relaterer til en række områder inden for kommunikation, branding, PR, reklame, sociale medier og public affairs.

Oftest har vores kunder konkrete ønsker til et kursus.

Det kan for eksempel være at styrke den interne kommunikation, blive bedre til at skrive tekster til nettet (såkaldte SEO-tekster), at skabe en ensretning i måden man som organisation ‘brander’ sig på.

Målgrupperne for kurserne er dig, der for eksempel arbejder som med kampagner, er kommunikationskonsulent i en interesseorganisation eller er selvstændig i egen virksomhed med behov for at kommunikere stærkt og klart.

Det kan dog sagtens være en hel afdeling eller et helt firma, der kommer på skolebænken til et kursus hos os. For eksempel hvis alle, der er inde over sagsakter eller dokumenter, skal finde en fælles retning for kommunikationen.

Der er som udgangspunkt ingen krav om teoretiske eller strategiske evner op til de fleste kurser, men praktisk erfaring som reference er altid en fordel.

Sådan foregår kurserne

Det er altafgørende, at kurser hos Westfall Kommunikation sætter varige aftryk hos den enkelte og i organisationen. Derfor er kurserne nærmest altid en blanding af oplæg, øvelser, gruppearbejde, individuel sparring og diskussioner i plenum.

Egentlige workshops, hvor man er rykket på konkrete platforme, fx LinkedIn eller Facebook, umiddelbart efter kurset, er der også ofte bud efter, hvilket vi selvfølgelig gerne leverer.

Til alle kurser skal der som udgangspunkt altid medbringes PC og smartphone. Der indgår desuden fuld forplejning under alle kurser. (Dog ikke webinarer ;-))

Kurser hos Westfall Kommunikation bygger på erfaring 

Der er ting, tiltag, kampagner, greb og kommunikationsteorier, der virker rigtig godt i den kommunikative virkelighed vi agerer i i 2021, og så er der rigtig mange der ikke gør.

Kurser hos Westfall Kommunikation bygger på både succeshistorier og kommunikationskiks.

Men som Nelson Mandela (vistnok) sagde: ‘We loose, or we learn”. 

Inspiration er i fokus

De fleste af os er grundlæggende gode til at kommunikere, og ofte er det småjusteringer og ikke mindst inspiration, der skal til for at skabe ny og bedre kommunikation. 

Det er en bunden opgave for os, at du og dine medkursister går fra et forløb med Westfall Kommunikation – ikke kun klogere og dygtigere – men i lige så høj grad mere inspirerede.

Ofte inddrages således anderledes eller skæve ‘takes’ på at løse kommunikative udfordringer.

Kontakt os for yderligere info, og læg opkvalificering af dig selv eller dine medarbejdere i hænderne på Westfall Kommunikation. Ring i dag på 2988 4943.