Kursus for iværksættere i branding

Kursus for iværksættere i branding

Et kursus for iværksættere er til dig, der har den gode idé, og måske er du allerede godt i gang med at få den ud til verden. Du mangler dog at verden opdager den, tager den til sig, skriver om den og hungrer efter at investere i den. Med andre ord har du hårdt brug for omtale og PR, der rykker din start-up ind i hjernen og hjertet på de rette mennesker.

Det er svært, men du kan lærer det på dette én-dags-kursus hos Westfall Kommunikation.

Der er nemlig en lang række værktøjer til at slå dit navn, ide og brand fast i besvidstheden på dine potentielle kunder, interessenter og investorer.

På en kursusdag om iværksætterens værktøjskasse, kan du forvente at komme hele vejen rundt om de hurtige ændringer og det lange seje træk inden for PR, kampagne og værdifuld omtale.

Konkret lærer du basale PR-strategier og presse-henvendelser, om medie-dynamikker, til- og fravalg af sociale platforme – herunder Facebook, LinkedIn og Instagram, noget om videoproduktion, søgemaskineoptimering og meget andet.

Målgruppen for vores kursus for iværksættere:

Målgruppen for dette kursus er dig, der har en start-up eller en iværksættervirksomhed, der trænger til et boost på omtalen, synligheden og pressetid.

Du er den der kender din ide og retning bedst, og du er den, der skal fortælle jeres historie.

Antal kursister:

Vi går efter 8-10 deltagere på dette kursus for iværksættere. Det er et godt antal fordi, der skal være plads og tid til den enkelte, men samtidig er det vigtigt, at der er mulighed for en levende dialog. Og det kan erfaringsmæssigt være rigtig svært med blot fem deltagere. Desuden skal det her kursus for iværksættere også ses som en mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Kursusleder:

På alle kurser i kommunikation hos os kalder vi os ‘kursusledere’ frem for ‘undervisere’. Djævlen ligger i detaljen, og i den her sammenhæng her gælder det om at anerkende de kompetencer, som enhver kursist kommer med.

Det er således ikke altid, at kursuslederen er mere ekspert på alle områder. der berøres under kurset. Heldigvis. Men en stærk facilitering og kursusledelse skaber viden og indsigt på trods af dette.

Der er dog en række områder, hvor vi gerne påtager os ekspertrollen.

Dette kursus ledes af Kristian Westfall.

Dato for næste kursus for iværksættere i branding og PR

Tidspunkt: Onsdag den 18. september 2024 fra klokken 9.00 – 16.00.

Sted: Kursuslokaler i Zoologisk Have i København

Pris: 4.900 ,- eks moms. – inklusive fuld forplejning under kurset, hvilket vil sig the, kaffe, vand og snacks samt frokost kl 12.00.

Tilmelding skal ske på kursus@westfallkom.dk senest en uge før kursusstart. Du er desuden velkommen til at komme med konkrete ønsker til cases eller problematikker, som vi kan tage op i undervisningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *